Sivut

13.9.2010

Päärynäkakku








Sain ystävältä makeita päärynöitä ja piti niitä tietenkin kakkutäytteeksi soveltaa, vaikka ihan sellaisenaankin olisi syönyt koko kulhollisen.
Joten tällainen tuli aineksista

vaalea 4 munan kääretorttupohja
kostutus vaniljamaidolla
sipaisu omenasosetta
täytteessä Flora Vispi, vaniljarahka, haudutettua päärynäsurvosta ja vaniljakreemijauhetta
päällinen vihreää marsipaania (alla kermakerros) ja suihkaisu kultasprayta.

(Kuten kuvasta näkee marsipaani harmillisesti halkesi toisesta reunasta, mutta eihän tuore päärynäkään niin tasainen ole :) ja meillä nuo päärynät oli kaikki täynnä pieniä hampaanjälkiäkin! :D Eli voisi sanoa että tarkoituksella tein pinnasta tuollaisen ;) )

3 kommenttia:

  1. Kiva! :) Päärynäsose voisikin sopia hyvin kakun täytteeksi..

    VastaaPoista
  2. Juu tämä kakku olikin hauskan erilainen toteuttaa.
    Päärynä oli kuulemma kivasti maistunut täytteessä.

    VastaaPoista