13.9.2010
Päärynäkakku
Sain ystävältä makeita päärynöitä ja piti niitä tietenkin kakkutäytteeksi soveltaa, vaikka ihan sellaisenaankin olisi syönyt koko kulhollisen.
Joten tällainen tuli aineksista
vaalea 4 munan kääretorttupohja
kostutus vaniljamaidolla
sipaisu omenasosetta
täytteessä Flora Vispi, vaniljarahka, haudutettua päärynäsurvosta ja vaniljakreemijauhetta
päällinen vihreää marsipaania (alla kermakerros) ja suihkaisu kultasprayta.
(Kuten kuvasta näkee marsipaani harmillisesti halkesi toisesta reunasta, mutta eihän tuore päärynäkään niin tasainen ole :) ja meillä nuo päärynät oli kaikki täynnä pieniä hampaanjälkiäkin! :D Eli voisi sanoa että tarkoituksella tein pinnasta tuollaisen ;) )
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hauska :)
VastaaPoistaKiva! :) Päärynäsose voisikin sopia hyvin kakun täytteeksi..
VastaaPoistaJuu tämä kakku olikin hauskan erilainen toteuttaa.
VastaaPoistaPäärynä oli kuulemma kivasti maistunut täytteessä.