2.2.2011
Vadelmainen Mud Cake
Vadelma ja suklaa ne yhteen sopii!
200g voita
200g Fazer Vadelma-karpalo maitosuklaata
4 munaa
2dl sokeria
2,5dl vehnäjauhoja
3tl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
200g pakastevadelmia
Sulata voi ja suklaa.
Vaahdota munat ja sokeri, ja lisää sekaan voi, suklaa sekä kuivat aineet.
Kaada pieni osa taikinaa voideltuun ja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (26cm) niin että pohja peittyy, lisää jäiset vadelmat ja levitä loppu taikina päälle.
Paista 200C n.15-20 min, sammuta sitten uuni ja jätä kakku uuniin vielä n. 20 minuutiksi. Kokonaispaistoaika siis noin 35-40 minuuttia. Jäiset vadelmat hieman hidastavat mutakakun kypsymistä, mutta kakku jää silti meheväksi, ja ulkomaisetkin vatut kuumenevat varmasti tarpeeksi.
Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tästä tuli hyvää! Vähän vielä jätskii kyytipojaks.. Nam!
VastaaPoistahyvää on!!!!
VastaaPoistakypsymisaikaa vartin lisää niin hyvää tulee =)
VastaaPoista