Sivut

23.7.2011

Talokakku
Tämä kakku tilattiin lyhyellä varoitusajalla tuttavan pojan 4-vuotissynttäreille. Haluttiin 10-kerroksinen oranssi omakotitalo :D Keskiviikkona iltapäivällä sain viestiä kun oltiin vielä mummulassa ja pe-aamuna kakku jo haettiin.

Joten tartuin toimeen, mutta lopputulokseen en ole oikein tyytyväinen, kun ekaa kertaa tällaista tein... Noh, lasten synttäreillehän tämä menikin, ja koristelutkin siis keksi- ja karkkilinjalla :)

Haastetta tuotti siis aikataulu, kun en paljoa ehtinyt suunnitella, sekä se että meillä oli yövieraita tuolloin ja ennenkaikkea, nämä hurjat helteet!!

Kun keittiössä on jotain 28 astetta ja kosteusprosentti hipoo sataa, niin voitte kuvitella ettei siinä kauheesti koristeluja väsäillä. Jo tietenkin pilaantumismahdollisuuden vuoksi, sekä kun kakku alkoi samantien "hikoilemaan" ym. kuten kuvista näkyy.

No mutta, kahdesta kääretorttulevystä (yht. 7 isoa munaa) tämän kokosin, ja lisäsin kulmiin vielä varrastikut tukemaan rakennetta. Täytteenä sama mascarponevaahto ja mansikat kuin Karamansikka-kakussa. Seinät siis valmista oranssia sokerimassaa ja katto kanelikekseistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti