Sivut

16.6.2012

Hello Kittyä 4-vuotiaalle

Tämän tilauksen sain työkaverin kautta. Toiveissa oli vain Hello Kittyä :) kahdellekymmenelle hengelle.

Joten viiden munan pyöreää kakkua paistamaan; vaalea sienipohja, ja täytteinä

Sitruunaa:

1 prk Flora Vispiä

1 prk Valion Sitruunarahkaa

200g sitruunatuorejuustoa

0.5dl tomusokeria

+ Lemon curdja persikkaa valkosuklaakermalla:

1 prk Flora Vispiä

130 Pandan valkosuklaata

n. 500g persikanpaloja

Kostutus Spritella, sokerikreemi päälle ja shamppanjanväristä sokerimassaa n. 750g.Candy Meltsejä ostin ensimmäistä kertaa ja nehän on vallan käteviä, ja hyvän makuisia! Siitä siis tuo reunan kaaripursotus.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista