16.12.2013
Glögijuustokakku
Näitä on tullut ennenkin tehtyä, ja ohjeita on netti pullollaan. Mutta tässä taas yksi, ajattelin jakaa sen teille kun oli mielestäni onnistunut, hyvä maku, ja kermaisen pehmeä lopputulos! Ja tämähän on helppo ja nopea kakku, jonka voi tehdä jo hyvissä ajoin.
Käytin 26cm irtopohjavuokaa mutta pienempikin käy niin kermatäytteestä saisi korkeamman. Itse pidän korkeammista juustokakuista, mutta 20cm vuokani olen joutunut heittämään pois ja en ole vielä löytänyt uutta.
Pohja:
200g joulupipareita (käytin Lidlin)
100g sulatettua voita
Täyte:
250g mascarponea
200g vaniljarahkaa (käytin puolet Rainbow-purkista)
200g Ingmanin piparkakkurahkaa
2dl vispikermaa
1-2tl kanelia
5 liivatetta
0,5dl glögiä
Kiille:
4 liivatetta
4,5dl glögiä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kauniita, taidokkaita ja varmasti suussasulavia! Kiva, kun päivittelet tänne blogin puolelle edelleenkin. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!
VastaaPoista