Sivut

20.5.2011

Vuosipäiväkakkua





Tämä kakku on jo aikaisempaa tuotantoa, tehty keväämmällä kun juhlimme vuosipäivää.

Todellinen herkkusuun kakku, ja voin sanoa että oli HYVÄÄ <3

Vai voiko näistä aineksista muuta saadakaan aikaan ;)
eli pohjana Maailman parhaat suklaaruudut eli se supermehevä piirakka tehtynä pyöreään vuokaan ja "puoloffee"-täyte, eli kondensoitu maito keitettynä kinuskiksi, puolukoita ja kermavaahtoa :)
Päällä kuorrutus; 200g tummaa leivontasuklaata (Lidl) + 1,5 dl kermaa.
Ja koristeena hempeet marsipaanisydämet ja ruusut!

*Ei niin tyylikäs kuva * mutta pakko oli ottaa tuosta sisällöstäkin! :D

5 kommenttia:

  1. ai kun siellä on hempeilty :D Kuulostaa kyllä herrrkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Upeet ruusut oot värkännyt ja aika herkulta kuullostaa!

    VastaaPoista
  3. Ihanalta näyttää ja herkulliselta kuullostaa!

    VastaaPoista
  4. Mulle sais kyllä tajota tuollaista..

    VastaaPoista