Sivut

2.2.2011

Vadelmainen Mud Cake




Vadelma ja suklaa ne yhteen sopii!


200g voita

200g Fazer Vadelma-karpalo maitosuklaata

4 munaa

2dl sokeria

2,5dl vehnäjauhoja

3tl tummaa kaakaojauhetta

1tl leivinjauhetta

200g pakastevadelmia



Sulata voi ja suklaa.
Vaahdota munat ja sokeri, ja lisää sekaan voi, suklaa sekä kuivat aineet.
Kaada pieni osa taikinaa voideltuun ja leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (26cm) niin että pohja peittyy, lisää jäiset vadelmat ja levitä loppu taikina päälle.
Paista 200C n.15-20 min, sammuta sitten uuni ja jätä kakku uuniin vielä n. 20 minuutiksi. Kokonaispaistoaika siis noin 35-40 minuuttia. Jäiset vadelmat hieman hidastavat mutakakun kypsymistä, mutta kakku jää silti meheväksi, ja ulkomaisetkin vatut kuumenevat varmasti tarpeeksi.

Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla!

3 kommenttia:

  1. Tästä tuli hyvää! Vähän vielä jätskii kyytipojaks.. Nam!

    VastaaPoista
  2. kypsymisaikaa vartin lisää niin hyvää tulee =)

    VastaaPoista