Sivut

5.8.2010

Kesäinen vadelmakermakakku





Tätä kakkua tehdessä kirosin taas kuohukerman.
En vain pidä sen rakenteesta ja "käyttäytymisestä", (vaikka maku onkin hyvä), joten tässä ruma lopputulos :/

Ja lisähaastetta toi varmastikin keittiön 27 asteen lämpötila missä kakku seisoi pöydällä tuntitolkulla ja muutama keskeytys koristelun aikana ;)

Kermaa oli pakko käyttää, koska sitä oli ilmestynyt jääkaapiin pari 5dl purkkia joissa päivämäärä lähestyi uhkaavasti. Joten päätin sitten testata kakun päällystämistä pelkällä tasoitetulla kermalla... Tulipa tosi tasainen. Nooh, harjoitus tekee toivottavasti mestarin, etenkin jos vaihtaa Vispiin ;)
Ja tosi hyvä idea sotkea pinta irtoilevilla lakunauhoilla! :D

Pohja on 3 munan vaalea kakkupohja pakastimesta.
Kostukkeena mansikka-vadelma -pillimehua.
Väleissä

Marianne-täyte:
200g Marianne-suklaata
2,5dl Flora Vispiä

(Vaahdota Vispi ja sekoita sulatettu ja hiukan jäähtynyt suklaa joukkoon).

Vaniljainen vadelmatäyte

1 prk Flora Vanillaa
1 prl Jacky Vadelma-vanilja -jogurttia
3 liivatetta
4 dl tuoreita vadelmia

(Vaahdota vaniljakastike, sekoita joukkoon jogurtti ja mehuun liuotetut liivatteet ja lopuksi kokonaiset vadelmat.)


Koristeet marsipaanista ja Snöre-lakunauhasta.

1 kommentti:

  1. Kiitos. Tämä oli tosi herkullista. Suklaatäyte oli mahtavaa! Ihan täytyy suklaatäytettä kokeilla johonkin.

    VastaaPoista