Sivut

16.6.2012

Valkosuklaa -cake popsit


Jos kakkupohja epäonnistuu tai sitä jää jostain syystä yli, niin jämät voi hyvin käyttää cake popsien tekoon. Kakkupohjien teko ei aina onnaa minullakaan, ja olenkin nyt siirtynyt pelkästään tehtailemaan sienipohjia, eli niitä joihin taikinaan lisätään kiehuvaa vettä. Ne kyllä melkein poikkeuksetta onnistuu, eivät lässähdä ja ovat hyviä käsitellä ja pakastaakin.

Mutta siis lässähtänyt/kuivahtanut/ liian matala pohja vaan hienonnetaan muruksi, sekaan 200g tuorejuustoa (tässä appelsiinia, vai olikohan sitruunaa...?), palloiksi, jääkaappiin ja sula suklaa päälle. Näissä 200g Lidlin mansikka-valkosuklaata + 100g tavallista valkosuklaata.

Herkkua ja niiin makeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti