Sivut

17.10.2011

Syksyinen tervehdysSyksy on edennyt aika hurjaa vauhtia, nyt eletään jo lokakuun puoltaväliä!
Palasin hoitovapaalta töihin syyskuun alussa, ja tämä suuri muutos vaikuttaa aika lailla vapaa-ajankäyttöönkin. Syyskuun aikana tuli tehtyä kolme tilauskakkua ihan peräjälkeen, mikä olikin aikamoinen ponnistus työssäkävijälle. Arki-illat kun ovat niin lyhyitä ja tuntuu ettei viikonloppuisinkaan mitään ehdi, etenkin jos on jotain ohjelmaa ja aikataulua. Ja viime viikot on olleet yhtä sairastelua.

Joten vähän taukoa ollut kakkupäivityksissä, ja voinee olla että jatkossakin välillä Kakkuaika viettää pidempää hiljaiseloa. Nyt lokakuussa on kuitenkin tulossa muutama häppeninki, omaa synttäriä, työpaikan juhlaa, tyttöjen iltaa ja tietty marraskuussa sitten lasten synttärit. Josko jotain jouluistakin reseptiä keksisi ja ehtisi leipoa! Leipominen kun kuitenkin on yksi lempiharrastuksistani. Blogipäivitykset on kyllä viime aikoina painottuneet vaan tilauskakkuihin, kun muuhun ei tosiaan sitä kuuluisaa aikaa ja jaksamista ole aina riittänyt. Mutta nuo viimeaikaisimmat leipomukset löytyy nyt tuolta alempaa.

Joten toivottavasti te lukijat jaksatte pysyä vielä mukana ja seurata blogia jatkossakin, vaikkakin melkoista hiljaiseloa on ollut silläkin puolella ;)

1 kommentti: