Sivut

15.6.2010

Kinuski-puolukkatäyte

(26cm täytekakun yhteen väliin)


2,5 dl Flora Vispiä

2 dl valmista kinuskikastiketta

200g maustamatonta tuorejuustoa

3 liivatelehteä

jäisiä puolukoita, n. 2-3 dl


Vatkaa Vispi vaahdoksi.
Lisää Vispin joukkoon tuorejuusto, ja vatkaa kinuskikastiketta erikseen hieman, ja lisää sekin seokseen. Lisää lopuksi kylmässä vedessä pehmenneet, kiehuvaan vesitilkkaan liuotetut liivatteet.

Kaada täyte kostutetun kakkupohjan päälle ja ripottele pinnalle jäiset puolukat.

Toimii ilman liivatelehtiäkin, mutta jos haluaa jämäkämmän, kannattaa lehtiä käyttää.

Ja puolukat voi toki korvata vaikka hedelmillä (persikka, mango).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti